Forum|Galleri|Medlemmar|Om oss|Länkar|Start

2007 »

2006 »

2005 »

2004 »

2003 »

Filmer »

« Tillbaka

Foto: Micke(bild 1,2,3,4) Sverker(bild:5)

Dagens tema blev lek, skoj och film. Andreas, Joel och jag for ut till brottet och hoppade i vattnet. Gjorde några djupförsök men sen gav vi oss av mot lagunen för att fota bubblor. En hel massa film tog jag också. Tänkte göra en fridykarfilm på några tio minuter så småningom. Men det ligger ännu i framtiden. För övrigt så var Sverker och Håkan i tunneln och fuskdök, men vi lyckades helt missa varandra. Inte så mycket mer att säga, sikten var bra som sist med ljuset svek oss. Det var en kul dykning helt enkelt.

/Micke

 

Åter i det torra elementet efter en mkt lyckad premiär i långa tunneln(kvinnersta norra). Men huh vad kallt det var därinne! 4 grader över nollstrecket, fingrarna blev en aningens stela efter 47 minuter i det kalla vattnet.... Sikten var väl sisådär, runt 3 meter i tunneln skulle jag tro. Det tog oss 20 minuter att nå igenom.... Hade vi vetat att neoprenesälarna höll till i norra hade vi sattsat på att skrämmas lite!.. ;-)

Andra dyket blev i södra med mkt bättre sikt, ca 8-10 meter. Penetrerade tunneln som går i till höger om kanalen. Den tog slut efter ca 75 meter vid ett stort ras. Passerade en gammal gjutjärnsspis(vacker i all sin rost) innan vi simmade igenom en dörrpost fram till raset.... Gott om fina abborrar som var orädda av sig, fick några på kort. Trodde armtätningen läckte på vänster arm men man ska inte ha superunderstället mellan manchetten.. =) tömde nog en hel liter...

Kaffe me dopp mellan dyken med Carin som servitris, tror hon får förnyat förtroende faktist till nästa gång...

/Sverker


Stengitarr

Blubb.. bubbel. blubb

 

Banzai!

 

"Hmm, vart tog alla vägen?"

 

Missade dykare

 

Allt material ©Örebro Apnea | Webmaster: Mikael Mattsson
Johan snorklar