Forum|Galleri|Medlemmar|Om oss|Länkar|Start

2007 »

2006 »

2005 »

2004 »

2003 »

Filmer »

« Tillbaka

Foto:
Sverker

Sol ute sol inne, sol i hjärta sol i sinne. Så känns det när man kommer ut till brottet en strålande vårdag som denna. Solen hade ännu inte nått bryggan (10:15) så vi tog en lov runt brottet å kikade på diverse iskonstverk. Nä, men är inte det en spindel!? Jojomensan, utan skridskor på isen. :)

Antar att de har flytande glykol i ådrorna, kanske nått för oss isdykare att anamma (tänk att kunna köra utan dräkt året runt)? ;-) Fåglarna kvittrade för full hals, bofinken, lärkan, tranor och var det inte en gulsparv oxå? (entvåtrefyrfemsexsjuuuu= gulsparvssång)

Vaken hade frusit igen efter en kall natt (-5) med ca 2 cm kärnis. Testade några foton med Johan under den innan vi krossade resten. Nu hade vi fått sällskap i form utav min mor (Ann) och min systerdotter (Emma) med kompis (Petra) som ville se hur det går till när vi isdyker.

Ni är väl försiktiga, sa morsan innan jag försvann ner för ett uppvärmningsdyk som kändes bra, 18m och 1.45 min.

Johan slog till med ett 30-metersdyk och jag fick nöja mej med 26 meter. Dags att börja köra djupträning igen och inte fota så mycket, fast det är ju så himla kul.

Önskar att fler får uppleva dessa helt underbara dagar med sol, is och värme. Ja, fakstiskt, det formligen rök om oss medans vi vilade på bryggan.

Tack å hej, ses imorn, samma tid samma plats.

/Sverre

 

Spindel på irrvägar

 

Johan under isen

 

Besökarna tittar på

 

 

 

 

 

 

 

Allt material ©Örebro Apnea | Webmaster: Mikael Mattsson
Johan snorklar